Keeperuke i høstferien – Uke 40 på Lille Tøyen

Lille Tøyen 28-30 september

3 dager med 2 økter a 1,5 time med noen pauser innimellom. Vi starter kl. 13.00 og avslutter ca. kl 16.00 alle 3 dager. Pris: 1800.-

Egnet for gutter og jenter mellom 10 og 16 år – bredde!! Åpent for alle klubber!!

Vi deler opp deltakerne i grupper, som som får hver sin trener. Inndeling i gruppene skjer ut i fra alder og nivå. Vår instruktør tilpasser treningene etter nivå og behov. Denne treneren følger gruppen begge dager.

I gruppene jobber vi med basisteknikker som alle keepere må ha kontroll på. Vi har 4-5 hovedtema som er viktige for alle keepere. Vi jobber mye med basisteknikk som GREP, FALLTEKNIKK, FORFLYTNING-SKUDD, EN MOT EN, DISTRIBUSJON og litt FELTARBEID. Ellers er det fokus på fotarbeid, koordinasjon, balanse og litt styrke.

Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra deltakere på disse skolene. Og mange av dem deltar på flere skoler. Ambisiøse keepere får aldri nok trening! Så meld dere på flere skoler.

Dessuten vil mange gjennom disse skolene få et innblikk i hva som må til for å bli enda bedre keeper. Og våre ukentlige tilbud kan da være neste steg i karrieren.

Kun kr 1800,-

Meld dere på HER