John Achterberg arrangerer keeperskole på Bøler i Juni 2022

JUNI I 2022

Treneren til verdens beste fotballkeeper kommer til Oslo i juni i 2022!
John Achterberg, treneren til Allison Becker (kåret til verdens beste keeper) er invitert av Oslo Keeperskole as og Bøler IF Fotball for å lære bort sine kunnskaper til ungdommer fra 10 til 17 år.

Vi fortsetter vårt gode samarbeid med Bøler IF Fotball, og denne gangen slår vi på stortrommen sammen!

«Vi forventer rundt 120 deltagere på Haraløkka, som er Bøler fotballs hjemmebane. Dette er et «scoop» og unikt at en privat aktør som oss har lykkes med å få over en slik internasjonal trenerkapasitet.»  Det forteller Lars Hoel i Oslo Keeperskole. «Det er nok vår posisjon og måten vi jobber og utvikler oss på som var utslagsgivende da John Achterberg takket ja.»

 

Breddearrangement

Arrangementet finner sted på Bøler i juni og vil bestå av keepertrening og et foredrag som sikkert vil inneholde noen interessante historier fra siste års triumfer i både Champions League og Premier League.

 

Arrangementet er tilgjengelig for keepere fra 10 til 17 år, både gutter og jenter fra hele landet uansett ferdighetsnivå. Dette er et breddearrangement – og ikke noe akademi! Oslo Keeperskole stiller også med sine dyktige instruktører! Det sportslige opplegget styres selvsagt 100% av John Achterberg

Begge dager er fullspekket med keepertrening. Hvor John tar med seg øvelser fra Liverpool og kjører disse for våre jenter og gutter.  Nærmere verdenseliten går det ikke an å komme – som keeper!

Med seg får John våre beste keepertrenere som medhjelpere. Så kvalitet står i høysete når vi samles på Bøler i juni.

John har med seg premier til konkurranser. Og han stiller opp til autograf-skriving – selvsagt 🙂

 

Kun kr 3.250,- Som inkluderer en voksen med på foredraget. Vi har begrenset plass i aulaen hvor foredraget skal foregå, derfor må vi begrense oss til kun 1 voksen pr keeper.