Keeperskole på Åråsen 21 september – I samarbeid med LSK

Oslo Keeperskole og Lillestrøm Sportsklubb inviterer til keeperskole for alle jenter og gutter mellom 8 og 14 år – og en akademigruppe for talenter mellom 15-19 år.

I samarbeid med LSK ønsker Oslo Keeperskole å legge forholdene til rette for at ambisiøse målvakter fra hele landet kan ta nye steg i 2019.

Vi planlegger nå å gjennomføre vår 2. samling i 2019 . Programmet starter med oppmøte og frokost på Åråsen klokka 09.30 og lørdagen avsluttes litt etter kl 16.00 Og avsluttes i sin helhet med kamp søndag på Åråsen (LSK – Kristiansund FK). Treningene vil foregå på treningsfeltet til A-laget utenfor Skedsmohallen.

– Dette vil bli et skreddersydd opplegg for unge keepere som ønsker å få et innblikk i tilværelsen som toppkeeper. Vi starter dagen slik A-laget i LSK gjør det – med felles frokost. Deretter blir det observasjon av treningen til A-laget til LSK  – før vi skal ha fullt fokus på trening, øvelser og teori. Jeg tror dette vil være stor inspirasjon for unge keepere som har lyst til å bli bedre, sier  keepertrener Jon Knudsen, Oslo Keeperskole og LSK A-lag.

Slik er programmet:

LØRDAG 21.9

09.30 Oppmøte og mulighet for signaturer fra LSK’s A-lagspillere (Oppmøte er samme som i mai. Inn VIP inngangen på “nyeste” Åråsentribunen nærmest Rolf Olsens vei)
09.45-10.20 Frokost (som LSK spiser hver dag før sine treninger)
10.30-11.30 Observasjon av siste trening før kamp på Åråsen
11.30 Felles avgang til treningsfeltet vi skal trene (Ved Skedsmohallen) Foreldre anbefales å parkere her fremfor ved Åråsen.
Mulighet for å skifte i garderober her før trening.
12.00-13.30 Keepertrening
13.30-14.30 Lunsj med noe keeperteori for keeperne. Keeper som deltar vil få utdelt hver sin baguet. Mat utenom dette må medbringes. Husk egen drikkeflaske
14.30-16.00 Keepertrening
16.00 Utdeling av hver sin billett (RB feltet bak mål) til Eliteserie-kampen mellom LSK og Kristiansund kl 18.00 søndag 22. september.
16.10 LSK keeperskole er avsluttet.

PS. Husk egen drikkeflaske, hansker og fotballsko.

SØNDAG 22.9

18.00 – 20.00 Kamp LSK – Kristiansund BK.

Annen info:
Treningen vil være ute på banene rundt LSK hallen. Gress hvis være er godt. Ved regn kan noe av treningene foregå på kunstgresset.
Siden LSK Kvinner spiller Toppserie kamp mot Sandviken kl 17.00, har vi ikke tilgang til garderober i Skedsmohallen etter kl 14.00. Ta med tørt tøy om dere ønsker å se denne kampen i LSK hallen.

Keeperskolen inkluderer frokost og lunsj, observasjon av trening til A-laget, to treningsøkter, én teoriøkt, én billett pr keeper til LSK – KBK på Åråsen Stadion. Prisen per deltager: kr. 1.390,-.
Foreldre og søsken som ønsker billett til kampen bestiller denne sammen med påmeldingen. Koster 220,- pr billett.

Trenere vil være keepertrenere med høy kompetanse fra Lillestrøm Sportsklubb og Oslo Keeperskole. Ansvarlige fra LSKs side: Jon Knudsen og Vidar Bekkevold.

BEGRENSET MED PLASSER

Sist gang måtte vi stoppe påmeldingen fordi vi ikke hadde plass til flere. Også denne gangen har vi begrenset kapasitet, så viktig å melde seg på tidlig. Siste frist for påmelding: 15. september – eller når påmeldingen blir fulltegnet.

MELD DEG PÅ HER

– Nysgjerrighet og ønske om utvikling er viktige parametre for å bli den beste keeperutgaven av deg selv. Vi håper og tror dette vil være et stimulerende tiltak for unge keepere fra 8 til 19 år. Vi vil selvsagt dele deltagerne inn i ulike grupper etter alder, sier Jon Knudsen.