Vi tilbyr keepertrening på klubbens anlegg

Oslo Keeperskole har så langt 20 samarbeidsklubber i Oslo og omegn med svært gode referanser. Vi tilrettelagt trening for klubbens keepere på klubbens anlegg .

Vi har flere dyktige instruktører  som kan bidra til å legge et godt grunnlag for klubbenes keepere både før og i sesongen.

Våre avtaler med kunder er erfaringsmessig på 10 økter hver på 1,5 time. Da har vi kapasitet til inntil 10 av klubbens keepere pr keepertrener vi stiller med.  Det er også vår erfaring at klubbene stiller med hjelpetrenere til disse øktene, slik at det også skjer en kompetanseoverføring. Dette er svært nyttig for klubbene i det lange løp.

Mange av klubbene bestiller fortløpende nye økter, fordi de er så populære blant keeprene, og klubben ser en god utvikling i nivået på keeprene.

I tillegg har vi lansert nyheten FORELDRETRENERKURS der alle foreldretrenere for lag i alderen 8-12 er målgruppe.
Fokuset med disse 3 timers kursene er å gi alle keepere basisferdigheter gjennom enkle øvelser gjennomført av “ufaglærte” foreldretrenere.

Ta kontakt med info@oslokeeperskole.no / 92620235 for å få informasjon og et tilpasset tilbud/pakkeløsning fra oss.