Keepertur til London i høstferien

KeeperCamp i London i uke 40 – Besøk hos Crystal Palace

Keeperansvarlig Gary Phillips ønsker Oslo Keeperskole velkommen til Crystal Palace i oktober

MÅLGRUPPE: Keepere fra 10-17 år med minst 1 foresatt. En voksen kan ha ansvar for flere enn 1 keeper. Keepere kan ikke reise alene.

TID: Onsdag 2 oktober (ankomst ettermiddag/kveld) til Søndag 6 oktober (èn økt og så avreise). Masse keeper-aktiviteter og annet i disse dagene.

Hotellet er 4 stjerners med sentral beliggenhet og “good looking”! Det er igjennom en oppgradering nå i 2019.
Gode fellesområder. Egen frokost-sal – hvor det serveres en kontinental frokost med god variasjon.

Vi har booket både doble rom (2 personer) og familie rom (3 personer). Familie på mer enn 3 personer får 2 rom.

Området East Croydon er et stille område med preg av nybygg og lite trafikk. Et kjøpesenter rett ved siden av hotellet kan sikkert friste noen lommebøker med sitt utvalg.

Vi leier egen buss til alle 4 dagene, så resten av transporten tar vi oss av! Dette er inkludert i prisen vår.

• Keeper koster 7.650,- (pr keeper påmeldt)
  • Forelder nr 1 betaler 5.550,-
  • Forelder nr 2 og Søsken på rom med foreldre betaler 2.050,-
  • Der er plass til max 3 personer pr rom, så blir familien flere enn dette gjelder;
  • Forelder nr 2 betale 5.550 og søsken 2.050,-

Pris inkluderer

4 netter på hotell inkl. frokost, i enten dobbeltrom eller familierom
Lunsj alle dager, både på sportsanlegget og i forbindelse med besøk hos Crystal Palace
All transport med egen flott buss i 4 dager – der hvor vi skal.
Besøk hos Crystal Palace – alt inkludert
5-6 Treningsøkter med Oslo Keeperskole AS inne i fotballhall på kunstgress.
Fotballbillett til Premier League – får vi en extra kamp torsdag er dette ikke inkludert
Egen reiseleder fra Oslo Keeperskole AS

Pris inkluderer IKKE fly eller transport tur/retur flyplass.

Arrangementet er garantert av Reisegarantifondet

OG: Vi har begrenset plass! Kun 30 keepere er det plass til denne gangen, så her gjelder det å melde seg på tidlig!!
Vi må ha minst 10 keepre for å gjennomføre.

Påmeldingsfrist

SIste frist for påmelding er 30.8.
Vi har fortløpende påmelding, og vi har begrenset antall plasser – 30 keepere.

Ikke bestill fly før vi har bekreftet at vi gjennomfører keeprcampen.

Vi ser for oss et slikt opplegg (noenlunde likt det som var i 2018)

Onsdag 2 oktober ankommer alle til London – om ettermiddag/kveld. Dere bestiller og betaler fly selv, og kommer dere til hotellet selve. Hotellet ligger i East Croydon, som er en kort togtur fra Gatwick, for eksempel med et lokaltog – som koster ca GBP 5 pund og har mange avganger. Fra togstasjonen i East Croydon går dere i 5 minutter – så står dere i resepsjonen

Torsdag 3 oktober etter frokost kjører vi ut til treningsanlegget til Crystal Palace
Så tar vi en felles lunsj utenfor anlegget og kommer tilbake etter lunsj.
Vi har fått bekreftet at keeperene blir trent av trenerne til Crystal Palace. Økten vil foregå på engelsk.
Er vi heldige vil vi også få mulighet for å se Premier League laget trene!

Deretter er det retur til hotellet om ettermiddagen.
På kvelden skal vi se om vi får billett til fotballkamp, kanskje Europa League om det spilles en slik i London.

Fredag 4 oktober kjører vi avgårde til treningsanlegget på Crystal Palace National Sports Centre. Vi har reservert en innendørs kunstgressbane til 2 økter. Det blir trening fra kl 09:00 – 12.00 (2 økter med en liten pause imellom). Deretter en lunsj på anlegget. Disse øktene kjøres av Oslo Keeperskole AS

Anlegget har også flere innendørs svømmebasseng, så her er det anledning til å ta seg en dukkert etter lunsj.

Forøvrig ligger anlegget i Crystal Palace park, som er en koselig park som det kan spaseres i mm..

Fredag etter trening og lunsj på treningsanlegget, vil vi organisere et lite keeper-foredrag med Oslo Keeperskole. Kommer tilbake til litt mer detaljer etterhvert.

Lørdag 5 oktober kjører vi også av gårde til Crystal Palace NSC og har 1-2 økter på formiddagen.

På ettermiddagen jobber vi med å få billetter til en Premier League kamp. Terminlisten blir lagt ut i juni, da vet vi mer hvilke kamper som er aktuelle. Etter kampen har vi ikke planer, da gjør den enkelte det de ønsker. Litt fritid må man ha.

Søndag 6 oktober kjører vi 2 økter fra kl 10:00 til kl 13:00. Etterfulgt av lunsj. Så er det hjemreise.

Tilbakemeldingene fra 2018 var at keeper og foreldre ønsket ettermiddag fri fra planlagte aktiviteter. London byr på en rekke spennende opplevelser mange ønsker å benytte seg av når en først er der. Derfor har vi ikke planlagt noe felles om ettermiddagene, bortsett fra kanskje en kamp torsdag kveld. Men dette er også frivillig.

HER ER DET BARE Å MELDE SIN INTERESSE

Video: Chelsea trening (77 mb)