Akademi i Manglerudhallen – Vinteren 2019 / 2020 – Venteliste etter nyttår

Vi har utvidet kapasiteten til halve banen.

Vi viderefører suksessen med vårt keeperakademi som ble fulltegnet på rekordtid de 2 siste årene. I fjor hadde vi – dessverre – venteliste. Så det gjelder å være tidlig ute! Akademiet gjennomføres over 12 søndagskvelder inne i Manglerudhallen (17.30-19.00). Første pulje fra oktober til desember. Andre pulje fra januar til april

Akademiet ledes av tidligere A-landslagskeeper Jon Knudsen (20 A landskamper). Her ønsker vi å jobbe med keepere mellom 13 og 17 år som er talentfulle og som vil utvikle seg og satse skikkelig. Øktene og øvelsene er utformet og tilpasset keepere som holder et høyt kvalitetsmessig nivå. Vi etablerer 3 grupper på max 6 keepere i hver gruppe med hver sin instruktør. Dette vil gi keeperne full fokus fra instruktøren og maksimalt utbytte av øktene. Det trenes i økter på 1,5 time med et nytt tema hver gang.

Akademiet går over 12 søndagkvelder inne i Manglerudhallen (17.30-19.00)

Oppstart 5 januar

Prisen er 5000.- som inkluderer 12 økter et par Select hansker og en AKADEMI-keeperdrakt. Det er max 24 plasser i hver pulje og vi fyller opp gruppene fortløpende.

Påmelding her